Stoppat impulsköp

Jag var precis på väg att impulsshoppa denna kompakta videokamera från Sony (HDR-TG7VE).. Den finns hos Marrakezh för 8399kr vilket jag var nära att nappa på direkt. Hm. Som tur var kom mitt förnuft ikapp mig i sista stund.. Visst, en filmkamera är något jag velat ha länge och faktiskt behöver inför framtiden, av flera olika anledningar. Men det är lite väl mycket pengar att lägga ut just nu - dagen efter jag betalade räkningarna. Behöver nog tänka över detta mer än en gång och räkna lite på saken. Om några månader är den säkert lite billigare också.. Det är precis den typen jag vill ha, en sådan som får plats i handväskan utan problem och som är lätt att använda och inte väger för mycket. Slimmat och snyggt liksom.

3 Kommentarer


Publicerat av: Anonym

asbra inför the future!!! men lite dyr, cicc!! priserna kommer väl rasa till jul typ..vänta lite skulle en ekonomisk vän säga;) haha-- puspsuss h

2009-05-29 | 11:49:23

Publicerat av: Matilda

Ekonomisk vän nr 2 säger... gaah! dyrt... :) håll ut till rea. Vi funderar också på en, fast vi vill ha en som filmar bra i mörker när vi är ute och åker you know, svårt.. hm.

Ja bisst va buketten härlig :)

puss

2009-05-29 | 14:41:44

URL: http://tildizz.blogg.se/

Publicerat av: Anonym

läste på aftonblafets förstasida att det skulle bli prisras på dessa så håll utkik:) puss h

2009-05-29 | 19:12:33Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0