Lite annat att stå i

Bloggen har inte varit min högsta prioritet senaste dagarna, jag har haft en del annat att stå i. I lördags såg vi givetvis Eurovision, grattis till Norge! Söndagen tillbringade vi i Mellösa - först hos älsklingens mamma och senare hos mina föräldrar där vi blev bjudna på middag. När pappa fyllde år, den 11e, så fick han en stor grill av oss - i söndags var det alltså invigning av den. :) Mysigt!

I måndags jobbade jag men var också på en informationsträff inför en omvårdnadsutbildning. Vi var säkert över 30st där, men vår chef har endast fått 5st platser i utbildningen. Det gäller att hålla tummarna! Jag vill verkligen gå!

Idag är jag ledig, hade tänkt pyssla lite här hemma och mysa med lilleman. Borde verkligen ta mig till ICA då det är mycket som behöver handlas hem samt ett paket som ska hämtas ut (mina ballerina-Crocs). Tror dock det får vänta till ikväll då älskling kommer hem, det är väldigt mycket tunga varor som ska handlas och jag känner inte för att gå hela vägen hem med hemska kassar..

2 Kommentarer


Publicerat av: Jenny - Tvillingmamma till Idalee & Havannah

Tack så mycket! Jag ska ta lite fler prover så vet inte riktigt än hur det gick! Hur är det med dig ? =) Ligger du fortfarande på spikmattan? Vet inte om jag tror på det där riktigt... Men kanse skulle behöva en jag med. :PKramar

2009-05-20 | 20:27:49

URL: http://babylycka.blogg.se/

Publicerat av: Matilda

Åh omvårdnadsutb. kul! :)

Vad innehåller den? är den 1/2 år eller 1 år??

puss

2009-05-20 | 21:47:57

URL: http://tildizz.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0