Nu är vagnen beställd!

Vi passade på att beställa vagnen från nätet igår kväll då den webbutiken inte hunnit höja priserna på Bugaboo efter semestern. Nu i juli var det en prishöjning på 10% hos Bugaboo nämligen.. Så priserna som var i webbutiken skulle endast vara tills de kom ikapp med arbetet.. Är så glad att jag mailade webbutiken och hörde mig för kring priset eftersom i stort sett alla andra butiker höjt..

Genom att beställa direkt så sparar vi 700kr, plus att vi får med en toppklädsel i fleece + ett presentkort på 500kr. Vagnen kommer dessutom att levereras hem till oss eller till posten här i Flen fraktfritt. Vi slipper alltså åka till Eskilstuna för att hämta hem vagnen, bara det känns skönt. Det kan ta upp till 8 veckor innan vi får vagnen, men det gör ju ingenting eftersom vi är ute i så pass god tid. Jag är en sån som verkligen vill ha koll på allt och genom att ha vagnen långt innan BF känner jag mig trygg. Det är en sak mindre att ha huvudbry kring.. :)

Nästa sak att köpa in så småningom blir ett babyskydd. Då blir det ett Maxi-Cosi då det finns adapters till vagnen som gör att man enkelt kan klicka i babyskyddet direkt i vagnens chassi. Enkelt och smidigt!

2 Kommentarer


Publicerat av: Therese

Håller med - den verkar toppenbra! Jo, vi åkte för att provköra vagnen och tänkte också beställa via nätet. Vilken sida beställde ni ifrån? Var just den vagnen slut i lager eller tar det så lång tid med leveransen? Tänkte vänta lite med att beställa men då kanske man ska göra det i tid...Vi ska ha brun bas och sandfärgad toppklädsel. Hade bestämt det innan vi visste kön, men vill ändå ha något neutralt. Bor lite utanför Halmstad, så vi åkte till Gbg för att kolla på vagn. kram kram

2009-07-29 | 19:00:21

URL: http://tezzas.blogg.se/

Publicerat av: camilla

Tack för dina värmande ord! Det är sant som du säger. Det ska bli skönt när man väl kan pusta ut, även om vägen dit är lång då vårat hus är ett litet projekt, men som säkerligen kommer vara värt allt i slutänden! Puss&kram

2009-07-29 | 21:52:45

URL: http://igotstripes.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0