Nu är det mesta klart

I förmiddags var vi till Flens Bostad och sa upp lägenheten.. Märklig känsla. Vi trivs väldigt bra i vår lägenhet.. Ett alldeles eget hus är ju något vi bara drömt om tidigare - tänk att vi snart flyttar in! Beroende på hur snart vi får lägenheten uthyrd så vet vi inte riktigt när flytten blir av, men absolut senast 1 oktober har vi bestämt. Det blir en månad med dubbla boendekostnader då, men det gör ingenting då vi hellre har gott om tid på oss att flytta allting. Det kommer ju ta lite längre tid eftersom jag inte kommer kunna hjälpa till så mycket med tanke på lilla magen..

Efter mötet hos Flens Bostad ilade vi vidare till banken där vi gjorde klart med våra olika konton osv. Vi har även fört över handpenningen på huset till säljarna nu, så det är inte särskilt mycket som återstår egentligen.. Ett sista möte med mäklare och säljare samt ett till möte med banken innan inflytten bara.. Spännande!!

4 Kommentarer


Publicerat av: Therese [ Tescho ]

Jag såg reklamen precis :)Flyttar ni till ett hus i Flen? Pojkvännens kollega tittar på hus där ;)Kram!

2009-07-20 | 18:04:06

URL: http://tescho.se

Publicerat av: Therese

Jo, vi vill gärna veta könet. Får vi inte veta något på nästa UL bokar vi kanske ett privat. Samtidigt kan man ju inte vara 100% säker, men det blir ändå spännande. Är så nyfiken :)Kände faktiskt den första riktigt tydliga rörelsen idag! Var så häftigt att känna av den lill* där inne :) Har du känt något ännu? Det är klart ganska tidigt, men är ju så olika för alla.

kramar

2009-07-20 | 18:48:13

URL: http://tezzas.blogg.se/

Publicerat av: Sofie

Cicci vi vill se bilder på magen =) åter igen ett jätte stort grattis =) kram

2009-07-20 | 22:12:47

URL: http://sofiewahl.blogg.se/

Publicerat av: Anna

Åh så himla spännande alltihop!:D och snart ses vi!!!<3

2009-07-20 | 22:34:02Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0