Liten update i slutet av v.17

Hej och hå - vad det stretar och drar i lilla magen! Det molvärker och ömmar ordentligt just nu.. Men det är inget ovanligt vad jag förstår så jag försöker istället att njuta av att det äntligen händer lite! Nu växer magen på bra, från en dag till en annan märks det skillnad. Det är så häftigt!

Jag väntar med spänning på att känna lite ordentliga bebisrörelser, än så länge har jag känt lite "bubbel" som jag antar och tror är den lilla.. Det är så svårt att veta, det är ju ingenting jag har varit med om förut.. Det är dessutom så individuellt hur man uppfattar de första rörelserna och när det sker..

På måndag går vi in i v.18! Ultraljudet den 4:e augusti närmar sig med stormsteg och jag längtar så!


5 Kommentarer


Publicerat av: Matilda

Ahh då vet jag :) Klart jag kommer och hälsar på när ni flyttat .. hihi, spännande. Måste ju få se en liten magbild snart också ;) Nyfiken ju... Hoppas du mår bra med lille magen å allt!

puss

2009-07-24 | 18:24:47

URL: http://tildizz.blogg.se/

Publicerat av: Jonna

Har inte varit inne här och läst på några veckor, och det har MINST sagt hänt saker!!Graviditet och husköp!Stort! GRATTIS till båda! Hoppas att allt går som det ska :-)Grattis igen. Verkligen ett stooort grattis! :-)

2009-07-24 | 18:50:20

URL: http://jonnaliisamaria.blogg.se/

Publicerat av: Anonym

vad kul med en bebis, känns det inte läskigt?

2009-07-26 | 12:27:20

URL: http://anwb.blogg.se/

Publicerat av: Sanna

Roligt att höra lite om magen :) Vill se! :) Kramar

2009-07-26 | 15:35:01

Publicerat av: Therese

Tack så jättemycket! Känns så häftigt att veta att det är en liten prins därinne.Ja, det kanske är en liten tjej då! Hoppas ni får veta. Den där "bubblande" känslan är säkert rörelsen från den lilla då :) Man längtar ju bara efter att få känna en riktigt spark, obeskrivligt! Jag har i princip inte haft någon molvärk överhuvudtaget! Tycker nästan det är konstigt, haha, men han växer ju därinne i alla fall såg vi.kram kram

2009-07-27 | 20:54:01

URL: http://tezzas.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0