En ledig dag

Jag har jobbat nonstop senaste dagarna. Kväll i torsdags och fredags följt av 7-21 både lördag och söndag. Inte konstigt att jag känner mig lite trött och sliten idag.. Jag är i alla fall ledig, sen rullar det på ordentligt med jobb igen fram till på lördag då jag är ledig igen. Om två veckor går jag på semester, åh så skönt det ska bli! Vad jag ska njuta!

Idag ska älsklingen få sina stygn borttagna. Vi ska dessutom åka till mormor och morfar och hälsa på. Moster och den ena kusinen André är där på besök också, så det blir trevligt! Andra kusinen Anna-Kristina befinner sig i Barcelona just nu.. Vi får väl se vad vi hittar på till kvällen, förmodligen svänger vi förbi svärmor och kanske mamma & pappa ifall de hunnit hem.

Vi käkade mumsig thaimat till lunch nyss. Det är rätt smidigt - och billigt - för oss att äta nuförtiden. En portion räcker liksom till oss båda:) Aptiten är på väg tillbaka i alla fall, även om han blir mätt efter att ha ätit typ en deciliter. Min lilla gubbe.. Han har tappat 8kg efter operationen, helt galet!

1 Kommentarer


Publicerat av: ♥ Marlene

Tack så mycket för dina fina kommentarer! :)

Hoppas att du får en härlig dag! Kram

2009-07-06 | 13:43:03

URL: http://ihuvudetpamarlene.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0