Barnvagnstitt!

Igår åkte jag och J till Eskilstuna för att provköra lite olika barnvagnar. Vi åkte förbi Barnens Hus (otroligt dåligt utbud) och Babyproffsen. På Babyproffsen testade vi en Emmaljunga Nitro City som kändes bra.. Vi åkte dock vidare in mot stan till BabySmart som är återförsäljare av Bugaboo. Vi hade läst på bra om de olika vagnarna redan innan och Bugaboon var helt klart den som vi båda var mest intresserade av.. När vi väl såg den i verkligheten och fick provköra den så var vi helt sålda! En Bugaboo Cameleon blir det!

Vi fick med oss lite broschyrer men det känns ganska onödigt att titta mer då vi redan bestämt oss för Bugaboon..

Vi beställer förmodligen en vagn med grå bas och toppklädsel i offwhite. Den går ju att byta ut ganska lätt om man senare känner för en i blått eller kanske rosa.. :)

7 Kommentarer


Publicerat av: Sara

SV. Varsegod :)Ja de är full rulle här hemma och man får ju hålla lite koll så de inte gör illa varandra, men så är det ju i början innan de känner varandra riktigt.

2009-07-28 | 11:26:05

URL: http://candis.se

Publicerat av: Anonym

Okej, kul att vara ung mamma också det hade jag gärna blivit jag med men fyller 20 år i år så det händer nog inget på den fronten på länge, har varit singel i snart 3 år nu:P

lycka till med bebisen

2009-07-28 | 11:36:17

URL: http://anwb.blogg.se/

Publicerat av: Anonym

mysigt!! ska ni köpa ny?? pusspuss h

2009-07-28 | 11:42:05

Publicerat av: Therese

Ja, man vet ju att det man står ut med är för något bra! I början ville man ju ha så många symptom som möjligt, haha.

Vi har varit bestämda med vilken vagn vi vill ha sedan länge, och blev ännu mer övertygade då vi provkört den. Vi ska också ha Bugaboo Cameleon! Så lättkörd och smidig. Tyvärr dåligt med återförsäljare här i närheten... kram kram

2009-07-28 | 17:36:06

URL: http://tezzas.blogg.se/

Publicerat av: Emilia

Verkar vara så himla svårt att välja barnvagn. Hoppas ni blir nöjda med er! :) Kram

2009-07-28 | 18:44:43

URL: http://missoakland.blogg.se/

Publicerat av: Fru Evelina

åh ja då kommer det nog snart! jag har moderkakan i bakvägg så därför kände jag små buffar ganska tidigt, i vecka 17+3 eller nåt sånt!bugaboon är verkligen snygg, vi är SÅ nöjda. Fast vi har ju inte använt den på riktigt än iofs haha... 5200 gav vi för våran, kände att det var lite väl mkt pengar för en ny eftersom man kan hitta riktigt fina begagnade!kram!

2009-07-28 | 19:31:58

URL: http://evelinas.blogg.se/

Publicerat av: Jonna

Bugaboon är grymt bra! Elton som jag är barnflicka åt har en sån och den är jättesmidig att köra, speciellt uppe i Stockholm där det är massa folk och trångt. I Stockholm blir man förvånad om man ser någon som INTE har en Bugaboo haha!Det kommer bli skitbra för er, jag kan nästan lova att ni blir nöjda! :-)

2009-07-30 | 21:07:27

URL: http://jonnaliisamaria.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0