Vanlig måndag!

Jag har sovit otroligt gott i natt! Var väl helt slut efter gårdagens shopping antar jag:) Vi traskade runt i många timmar och kom hem med flera fina fynd - både jag och älskling, kul! I bilen hem fick jag flera ONDA förvärkar, men det lugnade sig när vi kom hem till svärmor och åt middag.. Där hade vi en helmysig kväll med god mat och paketöppning!

Idag är det en helt vanlig måndag, J är tråkigt nog igång och jobbar igen. Det var så mysigt med flera lediga dagar tillsammans, men som tur är jobbar han bara tre dagar denna vecka. :)

På torsdag är det nyårsafton, vad vi ska hitta på då är fortfarande väldigt oklart.. Oavsett VAD vi gör så ska det bli underbart att välkomna 2010, jag har på känn att det blir ett fantastiskt år!

Idag hade jag tänkt städa lite lätt och köra några maskiner tvätt. Det är lika bra att passa på! Ha en härlig måndag! KRAM 


3 Kommentarer


Publicerat av: Katrin

Ja vi har heller inte bestämt oss för vad det blir på nyår..? Funderar på att bara vara hemma vi tre och äta gott och mysa! Är ju lite svårt att åka bort med Leo och man vill ju inte ha barnvakt då.. så viktigt är det ju inte med nyår. Ha en skön kväll, kram kram

2009-12-28 | 17:59:50

URL: http://vardagenvar.blogg.se/

Publicerat av: Sebbe

vad är ditt nyårslöfte? =)

kramar!

2009-12-28 | 18:35:30

URL: http://lookstylish.blogg.se/

Publicerat av: Dorothea - Tvillingmamma & Gravid

Hallå.

När var det du hade bf? =)

Det måste väl vara rätt nära nu va, spännande.

Kram

2009-12-29 | 09:27:36

URL: http://www.alltforforaldrar.se/theansKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0