Status just nu

Älskling monterar skötbord:)

Det var proppat med folk på IKEA, så besöket tog ett bra tag - trots att vi inte avvek alltför mycket från inköpslistan:) Vi tittade in på Media Markt som planerat också, kom hem med en kameraväska för 199kr. Som hittat! Nu ska vi fortsätta med lite montering sen blir det förmodligen att se Solstorm på fyran!

Mitt MMS-inlägg funkade ju för övrigt alldeles utmärkt! Kul!


3 Kommentarer


Publicerat av: Anna

Hej Hej Hej

Ville bara säga att nu har jag hittat hit :-)

Jag är så nyfiken på "den lille" och väntar på att hon ska komma ut. Bilder, Bilder, Bilder ett måste. Gud! vilket fint hus ni har fått tag i, där bor ni bra va Kram

2009-12-14 | 07:22:52

Publicerat av: Ellen

Ja visst är det fint! Minns dock inte hela dikten utan bara de citatet från en bok jag läst för länge sedan, googla texten på nätet dyker den säkert upp:) LYCKA TILL NU inför förlossningen :-)

2009-12-14 | 09:31:10

URL: http://ellene.blogg.se/

Publicerat av: Malin Lj - Mamma till Walter!

Mysigt att göra i ordning innan bebis kommer:) Gå och ta på alla grejer och drömma...men snart ligger det faktiskt en riktig liten bebis där:)Underbart!Kul att se bild på din sambo samt på Rickard! Det var ju en halv evighet sen jag träffade någon av er...men nästa gång vi ska neråt er så ska vi helt klart komma förbi och hälsa på:)

Kram

2009-12-14 | 14:15:49

URL: http://malinlj.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0