Snabb update

Jag har mycket att stå i denna helg! Härligt!

Gårdagen bestod främst av umgänge! Vi hann träffa delar ut både min och J:s släkt, vilket var jättemysigt. Idag ska vi till Malmköping på julmarknad, vädret kunde knappast vara sämre men det kan nog bli trevligt i alla fall. Vi åker dit tillsammans med svärfar och Marianne, lilleman följer givetvis också med:)

Hoppas ni får en jättemysig andra advent!
Stor kram!

Uppdaterat 18.06:
Vi är ganska nyligen hemkomna från julmarknaden, vi fikade hos Göran och Marianne efteråt. BURR så kallt det var i Malmköping - trots 4 plusgrader! Jag och J köpte bara varsitt par ullstrumpor men kom hem med mycket mer i alla fall. Vi blev nämligen otroligt bortskämda då G och M köpte en fin piasavakvast till verandan samt ett fårskinn till lilltjejen. Vi fick också med oss en bit västerbottenost hem. Tack snälla ni!

Nu är vi i full gång med matlagning här hemma. Kör en egen variant av porterstek ikväll, både jag och J var sugna på ett långkok så det var ju ganska passande med en stek då - det är ju trots allt söndag.. Jag föredrar dock fisk, kycklig  eller vegetariskt framför kött men ibland kan det smaka bra. Kanske är det gravidsuget som talat när det gäller kvällens middag;)


0 Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0