Ouch!

Jag har haft mycket sällskap under eftermiddagen, J var nämligen hemma på lunchrasten och då kom även svärmor. Mamma kom också efter ett tag och ganska direkt efter hon hade åkt så tittade J:s bror och lilla vovven Smulan över en sväng. Trevligt! Annars så brukar det vara ganska ensamt om dagarna, jag går ju bara hemma medan alla andra jobbar och står i..

Jag har legat med onda förvärkar till och från ett tag nu. J är iväg på julbord med jobbet ikväll så det är bara att försöka gilla läget på egen hand. Älskling brukar annars kunna vara en välfungerande medicin vid smärta och besvär. :)

Aj, det gör verkligen ONT emellanåt!

Hoppas ni får en fin torsdagkväll.
Kram!


3 Kommentarer


Publicerat av: Madeleine

Vilken fin blogg och söt vovve ;-) Gratts till bebis oxå!

2009-12-17 | 19:01:46

URL: http://muppsan.com

Publicerat av: Katrin

Vad spännande, då kanske det är på gång..?? Man ska ju räkna två v innan och efter.. ;)Haha, ja jo, fast de flesta brukar ju gå ner direkt efter förlossningen och när de ammar. Jag tror jag gick upp 16-20kg totalt.?

Leo ville inte ta bröstet så min viktnedgång har stått still nu i snart två år.. fast jag ahr så många andra bekymmer så jag tar de först, hamnade ju i en förlossningsdeprission som övergick till en "vanlig" deprission.. läs gärna mitt första inlägg för att hänga med lite mer om du vill.

Ha en trevlig kväll!

2009-12-17 | 20:34:04

URL: http://vardagenvar.blogg.se/

Publicerat av: victoria

Oj låter spännande om de gör ont?! Då kanske det är något som börjar sätta igång snart :-)

Lycka till med allt!

2009-12-17 | 20:39:03

URL: http://victoriaseecret.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0