Måndagmorgon..

Julafton denna vecka! Hur overkligt känns inte det? Den här hösten har gått så otroligt snabbt!

Jag gick upp när J åkte till jobbet, det kändes onödigt att ligga kvar i sängen när jag ändå inte kunde somna om - så nu ligger jag här i soffan istället. Lilleman är mer än nöjd, han har nämligen krupit ner under täcket och snarkar HÖGT!

Jag myser i soffan med duntäcke och kudde, läser bloggar och har Nyhetsmorgon på i bakgrunden.. Nyhetssändningarna borde jag dock låta bli att titta på - jag blir bara deppig av alla dystra nyheter.. Som att Brittany Murphy gått bort till exempel. Livet är så kort och man vet aldrig vad som väntar runt hörnet, det skrämmer mig lite..

Natten har varit rätt lugn, inga kraftiga förvärkar och inte så många toabesök - jag känner mig faktiskt ganska utvilad! Idag har jag ingenting planerat, bortsett från att ligga här och lata mig:) Helgen har varit händelserik och ganska påfrestande så idag SKA jag ta det lugnt.

Ha en bra dag!


4 Kommentarer


Publicerat av: sanna

visst är det härligt att gå upp tidigt men ändå fortsätta ta det ludnt och vila. Jag har ju jullov nu så jag göra detsamma. Men ännu skönare för dej kan jag tänka nu när ni är två... mysigt! =)God jul ciss och ha en toppenbra vecka! Jag väntar med spänning!!! iiii!!!

2009-12-21 | 08:56:25

URL: http://bontraknas.blogg.se/

Publicerat av: Sofie

Haha du ser, jag håller tummarna för den 27 ;)

Ja jag tror faktist vi börjar få allt klart inför jul! De har avrt ganska mycket jobb på sistatiden, men nu börjar vi också få lite julstämmning i stugan här hemma =) Va fina bilder du har lagt upp, ni verkar också ha de mysigt i erat hus =) Jätte kul o se bilderna!! Är du klar med alla klappar nu då?? Stor jul kram

2009-12-21 | 10:31:16

URL: http://sofiewahl.blogg.se/

Publicerat av: Sara - Mamma till Nova

Hur ha de gått? Ha du fått en liten bebbe att komma än. ;) Hhe. Ha du några förvärkar än? =D

2009-12-21 | 11:34:23

URL: http://metrobloggen.se/grodan09

Publicerat av: C

Bra att du vilar. Man vet aldrig när det börjar. Jag har haft såå ont i natt. Trodde det var på gång nått på riktigt faktiskt. Mådde tom illa för att det molade så mkt och ut i ryggen. Börjar bli lite smått nervös inför det som komma skall.. hur känner du?

2009-12-21 | 13:28:02

URL: http://cblog.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0