Luciafika och lite huvudbry

Idag har jag och J varit i Katrineholm tillsammans med mina föräldrar + lillebror. Vi fikade på Sultan's och gick en runda på stan. Katrineholms Lucia och tärnor kom till fiket och lussade med fin sång, de var kanonduktiga - och speciellt Elin (Rickards flickvän) så klart;) Efter fikat så tittade vi i lite butiker, jag kom bland annat hem med en klänning som kan passa vid jul- och nyår! Mamma var envis (men väldigt snäll) och bidrog till den, trots att den inte kostade särskilt mycket och att jag hade ett presentkort att handla för.. TACK!!

Mamma och pappa ska göra om ena badrummet hemma och ville därför stanna för att titta på kakel på vägen hem, så det gjorde vi. Butiken sålde även kakelugnar och sånt - vilket intresserade mig och J lite mer. Vi är så sugna på en öppen spis/braskasett/kamin/kakelugn av något slag! Vi såg en jättefin kakelugn som skulle passa SÅ fint här i vardagsrummet, men det känns saftigt att betala över 50.000kr.. Vi tog med oss en hel del broschyrer hem, så nu har vi lite att sätta oss in i och grubbla på.. När vi kom hem var lilleman överlycklig att vi var hemma, han fick vara duktig och vakta hemmet medan vi var iväg:)

Vi tog inte med nya systemkameran idag utan vår lilla Canon IXUS 960IS. Hur kunde vi tycka att den kameran var bra tidigare?! Det är en sån otrolig skillnad mot den nya.. Hur som helst, jag tänkte bjuda på några bilder eftersom jag var flitig med fotandet:)


0 Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0