Vår julafton

Idag tog vi en rejäl sovmorgon, med en liten paus mitt i så lilleman kunde springa ut och kissa - för att sedan återgå till sängen. Även han har sovit som en stock denna morgon! Att sova ut ordentligt var så skönt. Gårdagen var verkligen händelserik..

Jag var förbi jobbet med några julklappar, det var dock bara den ena brukaren som var hemma. Antar att det får bli ett besök till inom kort för att hälsa på den som ej var anträffbar:) Det kändes jätteroligt att vara tillbaka, om än bara för någon timme;)

Jag och J hade lite mysigt här hemma, tog en härlig promenad och såg på Kalle - Anna Anka skippade vi.. Mitt i programmet avbröt vi och åkte hem till mamma och pappa för att fira. Vi bjöds på jättegod mat i vanlig ordning och hade trevligt med familj och släkt! Vi skrapade ett stort antal Triss-lotter men det var bara ett fåtal som faktiskt vann något. Varken jag eller J hade turen på vår sida.. Lite trist. Behöver jag ens nämna att vi inte vann på Bingolotterna? Haha. Då vann vi däremot 50kr på Triss. :)

Senare på kvällen igår så åkte vi över till J:s mamma och Lars där nästa firande ägde rum. Frans och Ingalis var dessvärre tvungna att åka precis när vi kom, men övriga gästerna Anette, Birgit och Börje fanns kvar. Och Enzos kompis Charlie! Mamma, pappa, Rickard och Elin kom över något senare. Supertrevligt! Vi småpratade, lyssnade på julmusik och bjöds på ost & kex, glögg, vin mm.. Mysigt!

Älskling fick jobbigt med magen (den strular emellanåt trots operationen) mot slutet av kvällen och jag besvärades av förvärkar lite till och från under hela dagen, men ÅH vilken mysig julafton!

Det blev lite väl sent innan vi kom i säng och jag hoppades verkligen att förlossningen inte skulle starta då jag varit vaken sedan halv åtta på morgonen. Jag tog en Alvedon och vaknade bara en gång och hade ont. Skönt! NÄR förlossningen väl startar hoppas jag på att vara någorlunda utvilad och laddad till tusen:)

Hoppas ni hade en underbar julafton!


6 Kommentarer


Publicerat av: Anonym

åh vilka fina vinterbildr och du var jättefin och grann på sista kortet, gums<! puss hell

2009-12-25 | 14:57:25

Publicerat av: Malin Lj - Mamma till Walter!

Tack för julhälsningar och julkramar:) Skicka några julkramar i efterskott men önskar er ett Gott Nytt År! Åh va fin din runda bebismage är! Så vacker!:)Kramar

2009-12-25 | 16:52:14

URL: http://malinlj.blogg.se/

Publicerat av: victoria

Fina bilder på er!

2009-12-25 | 18:45:12

URL: http://victoriaseecret.blogg.se/

Publicerat av: Pappa

Du är lite lik Amy Dimond

2009-12-27 | 09:18:48

Publicerat av: Carro

Otroligt fina bilder!!!

2009-12-29 | 20:10:17

Publicerat av: Beis

Hej vännen!

Otroligt fina bilder!

Imponerad att du lýckats knipa fortfarande! Jag jobbar på att hitta en biljett hem!

Puss o kram!

2009-12-29 | 22:50:34Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0