Juldagen

Jag har legat och vilat större delen av dagen medan älskling har passat på att spela PS3:)

Jag upplever trycket nedåt större nu och det liksom "skaver" och ilar till ibland, ofta i samband med sammandragningar. Har lite molande värk också, ungefär som mensvärk.. Och det stretar och drar i ryggslutet. Jag har tagit Alvedon nu på dagen och då blir det lite bättre. Hm.. Förlossningen känns ganska avlägsen, men det är ju inte så säkert egentligen.. 12 dagar kvar till BF. Hur som helst, inom 4 veckor är vi föräldrar på riktigt! STORT!

Ikväll firar kompisgänget Carolines födelsedag. Jag och J hade så klart hoppats på att kunna vara med på allvar, men risken är ganska stor att jag skulle besväras för mycket av förvärkar med tanke på hur dagen sett ut.. Så vi hoppar över middagen och tänkte svänga förbi en liten stund bara. Det känns supertrist men är å andra sidan bättre än ingenting alls. Det ska bli så kul att säga hej till alla!

Jag antar att det är fest och firande som gäller för de flesta ikväll. Många ska säkert ut och dansa? Oavsett vad ni pysslar med - ha en härlig kväll! Puss & kram!

2 Kommentarer


Publicerat av: C

Flax vi har!! :-) Som du sa.. nu är det bara att försöka knipa tills vi passerat tolvslaget den 31:a. Haha!2009-12-25 | 22:11:24

URL: http://cblog.blogg.se/

Publicerat av: Hanna

Precis så hade jag det innan Alvin tittade ut. Mensvärk, och tryck och ilningar mot ryggslutet. Han var två veckor tidig, så jag var helt oförberedd på att det skulle börja. Det kändes i kroppen hela kvällen, fast just då kopplade jag det inte samman med en stundande förlossning. Jag trodde mest jag hade fikat för mycket :-OHoppas det är lungt fram tills fredag i alla fall, så du får en -10:a som årsmodell.Sköt om dig!//Hanna

2009-12-29 | 06:31:54

URL: http://hannasfoton.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0