Hormonella Cecilia

Ikväll har vi lagat massor av mat att fylla frysen med! Efter förlossningen så känns det viktigt och roligt att kunna fokusera på bebis till max istället för att behöva tänka på matlagning, men ordentlig mat är ju ändå superviktigt att få i sig - så det här fick bli vår lösning för första dagarna efter hemkomsten. :)

Jag kan tala om att mina hormoner har spelat mig ett ordentligt spratt idag. Mitt humör har pendlat otroligt och det har dessutom gått undan i svängarna! Stackars J, haha. Nej fy, imorgon måste det bli en bättre dag. Så är det bara.

Nu har jag legat på soffan med lite förvärkar en stund och längtar tills J kommer hem från Mellösa. Han åkte över till svärmor med lite mat en stund då hon inte är riktigt kry, hoppas på att hon blir bra snabbt!

Jag är så trött, känner mig lite nedstämd och allmänt opepp så jag tror nog det är läggdags nu. Förhoppningsvis sover jag lite bättre i natt än igår, för det blev inte så många timmars sammanhängande sömn. Suck.

Hm, jag vet inte riktigt vad jag vill få sagt med detta inlägg. Skönt att få rabbla lite bara:)
Hoppas ni mår bra!
Stor kram!


5 Kommentarer


Publicerat av: Therese

Har inte så mycket att säga, mer än att jag känner igen mig, att man får ha dagar då allt känns jobbigt och fel och att det säkerligen kommer vara värt allt när man får lilla bebben i sin famn. Hoppas du får sova gott i natt. Kram

2009-12-10 | 22:24:55

URL: http://trace.blogg.se/

Publicerat av: elinwing

Vad kul att ni kommer och kollar!:D Hihi jag såg att du inte kunde hålla dig från att köpa kameran cecilia :P kramar!

2009-12-10 | 22:33:39

URL: http://elinwing.blogg.se/

Publicerat av: C

Känner igen mig alltför väl. Hoppas du får sova inatt! Snart har vi iaf belöningen i våra famnar! Kram!

2009-12-10 | 22:36:35

URL: http://cblog.blogg.se/

Publicerat av: Anna

puss o kram!!!<3

2009-12-11 | 01:11:06

Publicerat av: Josefin

Jag brukar aldrig sitta och göra reklam för något, men nu är jag med i en tävling som går ut på att göra reklam för sin bild. Om du tycker om min bild kan du väl boosta den (ett klick under bilden) och hjälpa mig få en chans att min bild blir sedd av en jury? :) Förlåt för "reklamen". Om du besväras av den så radera bara kommentaren.viralboost_10001#/start/linear/3450" rel="nofollow">http://www.samsung.com/se/current/campaign/boost/site/index.html?cid=seviralboost_10001#/start/linear/3450

2009-12-11 | 09:14:03Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0