Helg igen!

Veckorna går så otroligt snabbt, det är redan fredag! Det betyder att jag och J har två lediga dagar tillsammans framför oss - UNDERBART!  Jag tog precis ett bad, lyckades somna i badkaret ganska omgående.. Otäckt!

Jag och älskling hade tänkt inleda helgen med Idolfinal och pizza! Ingen av oss känner för att laga mat utan vill bara ta det lugnt och mysa ikväll. Jag är dessutom riktigt sugen på morötter och dip!! Det får bli en promenad till ICA tror jag bestämt.. För vi har nog bara morötter hemma.

Imorgon ska vi bland annat ägna oss åt "luciafika", med just fika och uppträdande av Katrineholms Lucia med tärnor. Mamma, pappa och Rickard kommer och hämtar oss imorgon förmiddag. Det blir nog jättemysigt!

På söndag lutar det åt ett IKEA-besök. Vi ska bland annat köpa gardinstänger, vi har inte en enda gardin uppe i nuläget.. Vi tittar förmodligen in på Media Markt då också, på lite olika kameratillbehör och så. Vi ska dock bara titta, vi måste lära känna kameran lite först så vi vet vad vi verkligen vill ha innan det blir aktuellt med några inköp..

Hur hade ni tänkt sysselsätta er i helgen? :)
KRAM

0 Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0