Hela Sverige julhandlade nog!

Nu är vi hemma från dagens lilla shoppingtur.. Vi gick en runda på stan samt åkte ut till Babyproffsen och Rusta för våra planerade inköp/gåvor. Kära nån vad folk det var överallt! Det kändes som om hela Sverige befann sig ute på vägarna och i butikerna! ISKALLT var det dessutom, hela 18 minusgrader!

På väg hem så stannade vi kvar en stund hos Monica och Lars (och vovven Charlie, så klart) som hade passat Enzo under dagen. Vi bjöds på glögg, julmust, pepparkakor och andra tilltugg. Jag fick världens julkänslor, snön föll så fint utanför medan vi satt inne i värmen och småpratade med levande ljus och en massa gott. MYS!

Nu har vi ätit middag och ska snart se på Robinson. Efteråt ska vi klä granen! Vi köpte en billig variant (299kr) från Rusta, mer pengar än så känns onödigt att lägga ut på en plastgran - speciellt när vi förmodligen kommer att ha "riktig" gran i fortsättningen..

Babyboxen visade sig förresten innehålla en del nyttigheter! Jag ska visa sen!

1 Kommentarer


Publicerat av: Lina

Varför är det ingen som tror 12 januari. Det är en väldigt bra dag att födas på! Mamma tror hennes födelsedag den 6 januari :)Lycka till för allt i världen. Usch, jag känner mig lite nervös för din skull. Jag är inne och läser din blogg varje dag nu, håller koll på dig, och Enzo som ska bli storebror =)Kram Lina2009-12-19 | 21:04:20

URL: http://carnestenlina.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0