Gratis babybox från Babyproffsen

Gratis-boxen som vi hämtade ut från Babyproffsen visade sig innehålla lite mer än "bara" blöjor..

Blöjhink från Angelcare
Blöjor, tvättlappar, DVD, värdekupong samt reklam från Pampers
Napp från MAM
Intimtvål och mini-necessär från Lactacyd
Tidningen Vänta Barn från Vi Föräldrar
Mätsticka och reklam från Fisher-Price
Reklam/Erbjudanden från bland annat Barnens Bokklubb, Go'Boken och If...

Kanonbra ju! Boxen ska tydligen vara värd drygt 500kr. Det ska bli spännande att prova blöjhinken sen och se om det är något att ha.. Jag är lite skeptisk faktiskt. Blöjor är däremot alltid bra att ha och lite rabatt är alltid välkommet, det lär ju gå åt en hel del:)

3 Kommentarer


Publicerat av: Trace

Den där boxen har jag också hämtat ut - älskar gratisprylar! Är precis som du skeptisk till blöjhinken, men vi får se hur den funkar. Har ni köpt någon annan också? Om denna visar sig vara skräp kan det alltid vara bra med tips:)

2009-12-19 | 22:06:32

URL: http://trace.blogg.se/

Publicerat av: C

Ja det var helt hemskt den natten. Vaknade och mådde såå illa i flera timmar att jag inte kunde sova. Inte ens ligga ner pga halsbrännan! Men nu har jag skaffat medicin mot de så förra natten sov jag mkt mkt bättre! :-)Vilken bra box du fick. Min innehöll inte alls så bra saker...

2009-12-19 | 22:59:54

URL: http://cblog.blogg.se/

Publicerat av: ÄLIN

Jag hämtade också en box och hade samma blöjhink till Ebbas blöjor. Påsarna var så j*kla dyra så jag använde vanliga plastpåsar istället. Nu har vi äntligen slängt ut den förbaskade hinken (som efter 15 månader hade den dragit åt sig en hel del bajslukt o luktade mer än blöjorna i sig)! Det är en onödig pryl om du frågar mig... En stor pedalhink och hundbajspåsar runt de bajsblöjor som luktar värst (vilket inte kommer förns barnet äter riktig mat) kommer du långt på! Men gratis är ju alltid gratis! :)

2009-12-20 | 23:09:24

URL: http://kattenmusentiotusen.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0