Föräldrautbildning, del 4.

Idag var vi på sista delen av föräldrautbildningen. Alla var där utom paret som bara skulle medverka på profylaxkursen förra veckan, så det är med andra ord ingen bebis som tittat ut än. :)

Idag så pratade vi bland annat om vad som sker efter förlossningen, samt våra frågor och funderingar som vi inte hunnit med vid tidigare träffar.

Vi fick också sitta uppdelade i två grupper, killarna och tjejerna för sig. Vi skulle skriva ner fem saker som vi tänker mycket på under graviditeten samt fem saker som vi tror att killarna tänker mycket på - killarna fick så klart göra likadant. Efteråt gjorde vi en jämförelse och diskuterade kring det hela. Det var intressant att se hur olika det kan vara! Nu är de flesta i gruppen ganska lika så det blev inte några jättestora skillnader egentligen men det är alltid kul att höra hur andra resonerar kring saker som man själv också grubblar mycket över. Dessutom så tror jag det var viktigt och nyttigt för J att prata lite mer enskilt med andra blivande pappor om huvudbry, tankar och känslor.

Vi har fått adress och telefonnummer till samtliga som deltog i utbildningen, så förhoppningsvis blir det ett litet föräldramöte framåt våren till:) Det vore så spännande att få höra om förlossningarna, träffa bebisarna osv..


0 Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0