Dagens planer

Jag ska alldeles strax börja traska till jobbet, idag ska jag nämligen hälsa på min andra brukare! Hade tänkt slänga i mig en macka lite snabbt först bara och läsa ikapp några favoritbloggar.

Jag BORDE verkligen ta itu med hemmet idag, främst tvätta och dammsuga - men det är vila som gäller. Jag har lite huvudvärk och sammandragningar så det är väl bara att lyssna på kroppen:) Det är ju en dag imorgon också.

Just det, igår så ägnade jag mig åt mitt kontaktpersonskap på eftermiddagen. Vi var förbi Lager157 en snabbis och där fyndade jag en skjorta till J för ynka 75kr, ordinarie pris var 799kr. Det fanns hur mycket som helst på rea just nu, men till mig själv har jag ingen lust att shoppa.. Längtar till i vår, DÅ vill jag däremot handla lite nytt och fräscht! Tänk, då har jag ingen stor och tung mage att dras med längre.. Härligt samtidigt som jag säkert kommer att sakna den emellanåt.

Vad hittar ni på idag?
Kram!


3 Kommentarer


Publicerat av: Therese

Lite svårt att känna efter och lyssna på kroppen ibland, man vill gärna göra mer än man orkar!Att shoppa till sig själv är inte riktigt så kul just nu, håller med om att det nog blir mer till våren :) Magen är mysig men det blir skönt att komma i ett par jeans igen! Idag är det jullunch med jobbet för min del :) kram

2009-12-10 | 10:19:00

URL: http://tezzas.blogg.se/

Publicerat av: Anna

Här är det jobb och luciafirande på kvällen =)

Kram

2009-12-10 | 11:48:17

URL: http://anna1441.webblogg.se/

Publicerat av: Anonym

Du har mail.

2009-12-10 | 13:53:07Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0