Årets (plast)gran


3 Kommentarer


Publicerat av: C

Jättefin gran! :-) Och fint pyntad! Såå härligt med julstämning...Jag pysslade just med att sätta på kryddnejlikor på en apelsin. Luktar så gott!Jag har också jättemycket förvärkar. Både molvärken som känns precis som kraftig mensvärk, och sen sammandragningar i magen. Det kommer och går. Ilar en massa rakt ner i underlivet också.Nej det är just det.. det är ju ingen garanti för att man kommer föda i tid för det. Man kan ju gå över en massa ändå. Inte så kul att gå och ha ont i flera veckor. Vi får hoppas att dom kommer ut inom kort! Jag tror iaf all värk är bra.. att livmodertappen långsamt mognar. Det är nog bättre än när det hux flux gör svinont...Kram kram!

2009-12-20 | 17:50:44

URL: http://cblog.blogg.se/

Publicerat av: Lina

Ja, Jag fyller ju år den 12 så jag gissar på att lillflickan också kommer att få den 12 som sin dag. jag delar den gärna =)det kommer nog att bli en hel del inredning och husbilder i den här bloggen i framtiden. Vi flyttar den 19 februari. Så snart ska det börja inhandlas och då ska jag lägga ut bilder, tips och sånt i bloggen. För alla nyfikna.. =)Jag har ju faktiskt önskat mig en hel del hus-saker i julklapp och till födelsedagen. Jag hoppas det blir lite nya saker till huset. Är ni klara med erat hus just nu?Kram!

2009-12-20 | 19:48:56

URL: http://carnestenlina.blogg.se/

Publicerat av: Katrin

Jättefin gran! Stilren och enkel, men mysig =)Såg att du hämtat babyproffs boxen också, det är en stor fördel med att vara gravid, att man får massa gratisprylar ;) Blöjhinken tyckte vi var kanon i början, men när man skulle köpa nya påsar var de ju inte direkt billiga.. och så mycket får tyvärr inte plats i dem.. Men vi tog bort grejen som "knipsar" av/ihop påsarna och satte i vanliga påsar, fungerade kanon! Eftersom locket är dubbelt så stanande lukten kvar, och det är ju den man vill slippa. Ett litet tips om ni inte vill lägga massa pengar på blöjpåsar =)Kram

2009-12-21 | 22:33:59

URL: http://vardagenvar.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0