091215

Här hemma har jag startat dagen med sovmorgon (sov nästan ingenting i natt), mys med lilleman och magen samt en MASSA snö utanför fönstret! Det faller fortfarande stora, tunga flingor!

Jag vaknade till av ett väldigt glädjande sms imorse där Lisa berättade att hon blivit moster! GRATTIS!!

Idag har jag inte så mycket på min agenda, bortsett från att vila - i vanlig ordning.. I eftermiddag ska vi till barnmorskan på kontroll igen. Det ska bli skoj! Vi brukar alltid komma dit på förmiddagen, men ÅH så skönt med en tid på eftermiddagen! Då hinner jag med sovmorgon, dusch, vila, lunch och ännu mer vila innan besöket utan stress. J följer alltid med på kontrollerna, så idag innebär det att han slutar jobbet redan vid tre. Perfekt! :)

Nu är det dags för en snöig promenad! Lilleman brukar vara lite kinkig när det är kallt och blött ute, men det ser inte ut att ha hunnit blivit särskilt blött än. Vår gata har inte ens plogats, hoppas verkligen att det kommer att ske tidigare och oftare framöver - annars lär det bli svårt att ta sig fram med Bugaboon..

Ha nu en underbar tisdag!
Kram kram

3 Kommentarer


Publicerat av: Anna

Hoppas du haft en bra dag!

Kram

2009-12-15 | 21:47:44

URL: http://anna1441.webblogg.se/

Publicerat av: Zarah-Lou

Jag brukar väldigt sällan göra reklam för mig själv - endast i min egen blogg, men nu känner jag mig så taggad att jag verkligen vill vinna och har en chans!

Jag deltar i en tävling på samsung, och det enda jag vill är att ha lite boost på en bild; du klickar bara på länken och klickar på en knapp så är det klart.

Jag skulle bli superglad om du ville hjälpa mig. :)

Gillar du inte reklam är det bara att radera detta.Här är min länk:

viralboost_10001#/start/linear/3394" rel="nofollow">http://www.samsung.com/se/current/campaign/boost/site/index.html?cid=seviralboost_10001#/start/linear/3394Som tack för hjälpen kommer jag att lotta ut 3 stycken Chubby Angel bland de som skriver tillbaka att de klickat och hjälpt mig (skriv gärna vilket nummer du blev, inget måste dock). :)

Vinnarna får självklart välja valfri färg: http://zarlei.com/chubby-angels-fran-loulei/

2009-12-15 | 23:28:32

URL: http://zarlei.com/

Publicerat av: Karin

Snöhjul till Buggan är verkligen att rekommendera!!! Använder mina jättemycket under vintertid... Eftersom vi inte bor i stan.

2009-12-17 | 21:49:29Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0