NU är väl ändå våren här?

Vilken härlig dag det har varit idag! När jag väntade på att bli upphämtad av älsklingen efter jobbet så tog jag av mig jackan, det var verkligen skönt i solen!

Idag har Enzo varit hos en vän, nämligen långhåriga chihuahuan Gordon. Just nu ligger lilleman helt däckad bredvid mig, jag antar att det har varit väldigt mycket bus idag! Han kom dit redan vid sju imorse och vid fem kom vi och hämtade honom.. Killarna hade hållt igång nonstop och inte vilat något alls på hela dagen! Inte undra på att lillälskling är trött.. :) Vi satt och pratade (och fikade) med matte och husse till Gordon en dryg timma, supertrevligt!

Imorgon är det jobb 7-17 som gäller, om inte ännu längre.. Det är så knepigt med våra nya tider på jobbet vissa dagar.. Det är APT imorgon också, det brukar vara två trevliga timmar! Förhoppningsvis pratar vi om det nya schemat, hoppas att chefen godkänner vårt förslag! I så fall kommer jag att börja jobba var tredje helg som resten av gruppen. Just nu är det bara jag som jobbar varannan, känns lite trist. Jag går miste om så mycket pga jobbet, det känns som en riktigt tråkig anledning till att missa saker - även om jag trivs jättebra på jobbet så vill jag faktiskt inte vara där 24/7..

Nu ska jag se på finalen i det pinsamma programmet Den rätte för Rosing på kanal 5:s webb-tv, jag jobbade häromkvällen när finalen sändes. Det där programet har helt klart gett mig några goda skratt..

0 Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0