Panik!

Vi plockade precis bort Enzos allra första fästing. Larvig som jag är så drabbades jag givetvis av panik redan vid upptäckten. Usch!

Två arbetsdagar har redan passerat denna vecka. Allt har gått jättebra hittills, trots att det är första veckan efter semestern. Det beror på mina två underbara brukare så klart, som välkomnat mig med stora leenden och öppna famnar. :) Imorgon är det ett långt pass, 7.30-20 men det får lov att gå för sen är jag ledig i två dagar. Underbart! Jobbar helgen sen dock. 52 timmars-vecka denna vecka, kul start efter fyra veckors ren lathet...


Enzos hade inte blivit i närheten av så här stor, som tur var. Då hade jag nog dött på kuppen...

Hej så länge!

2 Kommentarer


Publicerat av: Soili

Hu, stackars Enzo! Tiger har fullt med fästingar hela tiden, visst är de läskiga. Synd om dej att börja jobba en sån här värmeböljavecka, det gjorde visserligen jag med, men inte mer än 30 tim, som tur är. Sköt om dej!

2008-07-30 | 08:04:19

Publicerat av: helliebell

Hej gumman! måste bara skriva och berätta att jag och emil drar till götet och kommer åter på fre:) ska bo på hotell och göra massa roliga saker:)hur gick det med jox tå? var den bruten??nu är vi dramme om en timme.. har blivit försenade pga av en personolycka.. hoppas första veckan har flytit på väl!pusss puss, e hälsar så gott!

2008-07-30 | 10:21:07Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0