Vad har hänt?

Det sa liksom bara POFF! Det känns som att Ella har utvecklats jättemycket bara över en natt..

Imorse upptäckte jag att den sjätte tanden äntligen tittar fram (tredje där uppe). Den har varit på gång länge, men avvaktat med att pressa sig igenom - men nu så! Hoppas att den tredje där nere väljer att titta fram snart också, så Ellis slipper mer obehag en tid.

Dessutom så bara går och går hon stup i kvarten, helt själv! Flera meter vågar hon gå på egen hand nu innan hon tittar bakåt på mig, sätter sig ner och kryper sista biten mot sitt mål. Nu måste man väl ändå kunna säga att faktiskt "går"? Som mest har hon tagit 37 steg (för några veckor sen), men då lockade vi henne hela tiden och gick med våra händer precis framför henne.. Nu går hon själv, utan att vi är bredvid, och är liksom mer självständig överlag.

Jag tycker dessutom att hon förstår mycket mer när jag ber henne göra något, också bara över natten.. Konstigt. 
 
 Att se på när Enzo äter har länge varit en favoritsyssla..

Ikväll ska jag bege mig ut på äventyr på egen hand medan Ellisen och pappa busar här hemma. Jag ska inte göra något alltför upphetsande, utan ska kika efter en vaxduk till köksbordet. Det går åt med en matglad liten huligan! ;)

Ha en fin torsdag allihop!
Puss&kram.

2 Kommentarer


Publicerat av: Soili

Vad kul att höra om Ellisens framsteg! Hoppas du hittar en riktigt fin vaxduk! Kram

2011-01-20 | 15:47:13

Publicerat av: camilla

Det var onekligen mycket som hade hänt med lilla Ella sen sist vi sågs! Underbar liten tjej!Jag lånade en bild på henne till dagens inlägg! Hoppas det är ok!? :)Puss

2011-01-20 | 21:09:25

URL: http://vitarummet.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0