Torsdag.

Halloj!
Nu ska jag sluta vara en velputt när det gäller bloggen. Många har både sagt och skrivit att det är tråkigt att jag funderat på att sluta blogga, så fram tills jag bestämt något slutgiltigt så tänker jag blogga vidare ungefär som tidigare. Jag har bara så svårt att föreställa mig VAD jag ska blogga om framöver och NÄR jag ska få tid till det. Den 31a börjar jag jobba igen, så det lär inte finnas mycket tid över för datorn. När jag väl är ledig så kommer jag naturligtvis att vilja ägna mig åt Ellisen till 100%.. Det är dock ett par veckor fram i tiden, så vi får väl se hur det ser ut och funkar då helt enkelt. Jag kanske lyckas pussla ihop tiden bra så att bloggen hinns med, det vore ju trevligt!

Ella har lite lätt feber fortfarande men sov riktigt gott i natt under omständigheterna. Skönt för henne och skönt för oss! ;) Nu under förmiddagen så har hon dock inte vilat något, men heller inte verkat så trött.. Jag funderar därför på om det kanske vore läge att ändra om hennes vilorutiner en aning, att låta henne vila vid ETT längre tillfälle istället för två halvlånga förmiddag/eftermiddag som det ser ut nu.. Idag blev det ju så automatiskt, så jag ska nog testa så veckan ut så får vi se hur det funkar. Hur ofta och länge vilar era små?

Medan Ella vilar så ska jag nog passa på att röja upp lite i hennes (lek)rum, det ligger böcker och Duplo överallt där inne just nu. Jag ska bada Enzo också, det är ett litet projekt i sig då han helst låter bli att bada.. Så det måste ske när Ella inte "stör" eller behöver hjälp.

Om jag får tid över så ska jag svara på ett par kommentarer också, det har jag varit riktigt usel på senaste tiden. KRAM på er så länge och tack för att ni tar er tiden att kika in här!

6 Kommentarer


Publicerat av: Maria

Min lilla kille sover bara en gång och då en längre lur. Vi gjorde inget särskilt utan det blev så automatiskt och det började han med runt 10 månader. Så nu somnar han runt lunch och vaknar vid halv två. Och natten somnar han runt åtta nio och vaknar vid 7-8 på morgonen, med lite bök på natten, men det går över snart hoppas jag;-) .

2011-01-13 | 13:40:18

Publicerat av: Anna - Mamma till Lowa

Jag tycker också det vore tråkigt om du slutade blogga men självklart ska du göra det som känns bäst för dig/er. Om du fortsätter ser jag gärna mer på ert fina hus. Ni verkar ha det så mysigt :) Jag tycker om bloggen precis som den är och så du skriver. Jättekul att följa även om vi inte känner varandra :).Lowa sover 1 gång på förmiddagen och 1 på eftermiddagen. Men ibland kan det bli lite sisådär med att komma till ro och då sover hon kanske vid 1 tillfälle men då längre.Kram Anna

2011-01-13 | 15:08:26

URL: http://annasvardagsliv.blogspot.com

Publicerat av: Soili

Vad kul gumman att du kommer att fortsätta med bloggen, ett tag till åtminstone. Det är roligt att hålla sej uppdaterad, eftersom vi nu inte ses så ofta. Annars har jag ju ingen koll på nånting, vilket jag ju tycker är viktigt. Den lilla släkt man har är man rädd om... Kram

2011-01-13 | 16:46:30

Publicerat av: Sanna

Jag har ju inga barn men jobbar ju på förskola, och eftersom Ella ska börja på förskolan snart (senare i vår skrev du väl?) kan det ju vara bra om hon kommer in i de rutinerna lite, där brukar de små barnen sova efter lunch. Men självklart ska du göra vad som är bäst för Ella :)Kan du förresten hälsa din pappa och mamma och tacka för de fina blommorna på begravningen? Kram!

2011-01-13 | 21:19:19

Publicerat av: Farmor/svärmor

Ojjjj jösses vad många ggr d blev på förra kommentaren!!?? ;o) var inte riktigt meningen men d strulade "lite"...

Håller m dej Soili, visst e d kul att ha lite "koll" på familjen, vi har ju mkt närmre till varann, men jag tycker det är så roligt att "titta in" här...

kramar fr farmor

2011-01-13 | 22:12:30

Publicerat av: "faster" elin

Jaaa, fortsätt gärna blogga.

Det är så roligt att läsa och för Alfred att se bilder på kusinen ;-)

2011-01-14 | 12:44:09Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0