Söndagen 9/1

så fyllde vår älskade Ella 1 år! Vi firade lite lätt med paketöppning och en mysfrukost, det "stora" firandet hade vi ju tagit dagen innan med familj, släkt och vänner.. Av oss fick hon bland annat en massa kläder från Asos, en morgon/badrock från Himla, en hylla till sitt rum och en stooor sittpuff i form av en prinsesstårta från Bombadill.

Jag fotade ju hennes julklappar så födelsedagspresenterna måste så klart också dokumenteras! Här är alla hennes fina presenter bortsett från en resesäng och sittpuffen som inte fick plats på bordet. ;) Än en gång, stort tack till alla er som firat henne!

Tänk att det redan har gått ett drygt år sedan vår lilla tös kom till världen. Det är helt ofattbart! Det här året har passerat på tok för snabbt.. Jag ska snart börja jobba (J ska vara pappaledig) och senare i vår är det dags för förskola! Det känns väldigt avlägset, men tiden går uppenbarligen snabbare än man tror.. VIPS - så står vi väl där och är mitt uppe i en vardag full av dagislämning- och hämtning, jobb osv osv! Hm, jag har helt klart blandade känslor kring det..

Jag har kikat igenom bildmappen för den 8e och 9e januari 2010 ännu en gång (det sker rätt ofta, haha) och tagit en resa i minnesarkivet.. Det känns så konstigt att jag genomgått en graviditet, förlossning och BB-tid.. Det känns liksom som att Ella har funnits hos oss i en evighet, men samtidigt så känns allt sånt som igår. Märkligt!

Vi hade en hel del att stå i under förmiddagen på hennes 1-årsdag, städning och plock efter kalaset men också packning! Vi skulle nämligen bege oss iväg på kryssning strax efter lunch, men mer om det i ett separat inlägg!

Nu väntar sängen.. Jag är så trött, eller eftertrött kanske är rätt formulering..
Kram på er så länge, vi "ses" imorgon igen!


1 Kommentarer


Publicerat av: Marianne o Göran

Hej lilla familjen!

Bilden på Gulliga Ella när hon håller i en grön legokloss önskas i ramen som skänktes till farfar.

kram farfar o "farmor"

2011-01-13 | 18:05:19Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0