Måndag.

Här hemma har dagen startat bra.. Ellisen vaknade vid 06.30 men kom över till oss och gosade (kanske till och med slumrade till en stund?) till efter sju. En hallon/banan-smoothie och en knäckemacka med avokado fann sedan sin väg ner i min mage vid frukosten, mycket gott!

Efter en massa bus så sitter vi här - Ella grejar med ett pussel och jag surfar lite grann under tiden. Som jag skrev förra veckan så testar vi att sammanföra Ellas två vilostunder till en enda, lite längre istället för två halvlånga. Hittills har det funkat jättebra! Hon blir ganska trött precis innan lunch, men med lite mat i magen så brukar hon orka med ytterligare lite lek&bus innan det är dags för vila vid 12-13tiden. Vanligtvis sover hon i 1½-2 timmar då. Jag tycker nog att hon verkar lite tröttare om kvällarna, så vi fortsätter så här eftersom det funkat så bra..

J jobbar idag, precis som vanligt, men ska iväg till sjukgymnasten vid 11. Hoppas det går bra! Ikväll kommer svärmor Monica hit en sväng och jag tror eventuellt att vi får träffa Ellas mormor en stund också. Mys!

Ellas fina (och första!) teckning har fått flytta in i en tillfällig ram, den ska så småningom få komma upp på väggen!


1 Kommentarer


Publicerat av: Helena- Mamma till Vincent

Vi kör oxå på den metoden när det gäller sömnen. Vincent va helt omöjlig ett tag. Försökte ned allt. Nu när vi dragit ner på vilan funkar allt istället :) kram på er!

2011-01-17 | 13:49:05

URL: http://helenan87.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0