Lördagen 8/1: Ellas 1-årskalas!


Vi firade vår älskade Ella en dag i förskott! Dagen till ära så hade vi givetvis "pyntat" vårt hem; bland annat med rosa & vita ballonger, serpentiner, ett födelsedagståg, ätbar bordsdekoration i form av hjärtan (egentligen strössel) osv.. 

På fikabordet fanns det vit prinsesstårta, morotskakecupcakes, kladdkakecupcakes, choklad- och banancupcakes, kanelhjärtan, chokladkolasnittar samt ananaspaj med grädde. Jag hade med andra ord lite att stå i kring all bakning, men det är himla kul!

Det var flera som dessvärre inte kunde komma till kalaset, men trots det så var det många här! Irmeli, Roger, Rickard, Monica, Lars, Göran, Marianne, Frans, Emma, Alex L, Soili, André, Tero, Eila, Kaarlo, Helene, Emil, Jenny, Markus, Elin, Alex R och Sara Li (plus hundarna Smulan och Cesar). Det blev ganska fullt i köket/hallen där vi hade dukat, men det gick. Det är som sagt flera som inte kunde delta, så jag tror att vi kommer att fira vår lilla ettåring vid fler tillfällen framöver. Skoj!

Ella fick smaka på tårta för första gången och var rätt skeptisk, men till slut slank det mesta ner.. Det som blev över kastade hon ner till Enzo som gladeligen tog emot. ;)

Ellisen fick en drös med presenter också, så jag passar på att tacka även här å hennes vägnar. TackTACKtack! Vi öppnade paket efter paket länge, Ella somnade efter en stund så då tog en söt liten hjälpreda vid namn Elin (Ellas syssling) vid.. :)

När det var sovdags för natten så hade lilla hjärtat svårt att komma till ro, förmodligen på grund av allt ståhej under dagen. När hon väl somnat så sov hon gott, och jag tror säkert att hon drömde fina drömmar om alla snälla gäster och fina gåvor..

Nu:  B I L D B O M B !

Mor&dotter-mys innan kalaset drog igång!

En del av gästerna, den närmsta familjen och släkten syns här.

Fika!

Prinsesstårta när den är som bäst, vit marsipan ska det vara!

Farmorbus, eller om det var dans på gång här.. Minns inte riktigt.

Enzo är alltid redo att smaska i sig god mat som faller till golvet när Ella äter själv, så självklart fanns han på plats vid hennes stol även vid tårtpremiären!

Ellisen åt duktigt med skeden ett tag... Tills hon upptäckte att det gick mycket snabbare att äta med fingrarna!

Farfar hugger in på godsakerna!

Sara Li, Helene (Ellas fina gudmor), Emil och Alex!

Vår lilla prinsessa hade på sig en rosa dröm från H&M.

Gammelmorfar och mormorsbror... Vadå far & son? Inte ett dugg lika. ;)

Sysslinglek i Ellas rum

Elin ville gosa med taxvalpen Cesar

Presentöppning!

När gästerna hade gått så busade kalastjejen vidare i myskläder en stund innan läggdags.. Roligaste buset just nu är helt klart att riva runt bland mammas tidningar! Sen får mamma Cecilia städa, det är inte riktigt lika kul. Haha.


3 Kommentarer


Publicerat av: Anonym

åh vad skoj med bilder. far och son var verkligen kopior på det där kortet:) puss h

2011-01-11 | 22:46:50

Publicerat av: Anonym

åh vad skoj med bilder. far och son var verkligen kopior på det där kortet:) puss h

2011-01-11 | 22:47:06

Publicerat av: camilla

GUD så söt hon är! Den första bilden borde ni göra en förstoring på!Vilket hejdundrande kalas ni hade! Synd att vi inte kunde komma, men som sagt vi vill ända fira Ella på hennes 1års dag och undrar om onsdag nästa vecka passar bra?Puss och kram!

2011-01-12 | 21:18:05

URL: http://vitarummet.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0