Denna måndag lider mot sitt slut.

Jag känner mig så... konstig. För det första så är jag trött - jag har sovit jättedåligt i natt, drömt konstigt och tankarna vandrade iväg så fort jag vaknade till under natten. För det andra så har jag inte lyckats tänka på annat än gårdagens hemska besked på nästan hela dagen.. Ella är så klart ett supersällskap när det gäller den biten, för jag kan inte sjunka ner för djupt i tankarna när hon är med utan det gäller att stöta bort alla jobbiga tankar & känslor så gott det går.

Dagen idag har varit bra överlag, men jag känner mig som sagt konstig. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka och känna. Borde jag ens känna något alls? Har jag ens rätt att grubbla och tycka & tänka något kring det hela? Jag vet inte...

Jag har ägnat mig åt mitt kontaktpersonskap under eftermiddagen, Ella & Enzo hade sällskap av farmor Monica under tiden. Det hade gått jättebra, det är alltid lika skönt att höra! Vi fikade med prinsesstårta innan hon åkte hemåt, mumsigt värre så här en vanlig måndag.

Dagen har faktiskt bjudit på en hel del skratt, precis som vanligt i detta hus med andra ord! Jag känner att jag måste försöka lyfta detta röriga och dystra inlägg, så hur gör jag det bäst? Ellaskratt så klart! :)

Jag blir så glad, lycklig och alldeles varm inombords av denna fantastiska tjej. Hon är för övrigt inne i en underbar period just nu, hon är så jäkla härlig.. Hon älskar att roa oss och kommer hela tiden på nya tokiga sätt. Om en vecka är det jobbdags för mig och det är med blandade känslor jag börjar jobba igen. Det kommer helt klart att bli en rejäl omställning, och i början lär det säkert kännas som att jag aldrig träffar min lilla bebis... Men det blir bra, hon kommer ju att få vara med sin underbara pappa mycket mycket mer än tidigare! Och då kan det ju inte bli fel. :)

Nä, nu är det nog hög tid att avrunda.. Det blir snart alltför rörigt det här. Förlåt för ett riktigt osammanhängande inlägg, men det kanske är bättre än ingenting? Vad vet jag. På återskrivande!


0 Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0