Den här fredagen

har passerat oerhört snabbt!

Älskade J har vi inte sett röken av sen 8-snåret imorse då han traskade iväg till jobbet. Han har "hållt" sig hemifrån mer än vanligt idag, han har nämligen roat sig med en innebandyturnering, middag och festligheter med jobbet! Han ringde tidigare och var jätteglad - hans lag hade nämligen vunnit! :) Han kommer nog hem rätt sent, men jag hade tänkt vänta uppe så jag hinner pussa&krama honom lite innan sovdags.

Jag och Ellisen har med andra ord varit själva hemma hela dagen, med undantag från när min mamma hälsade på! Min stackars mamma, bör jag tillägga, då hon fått en inflammation senorna i axeln(?, jag tror åtminstone att det var så läkaren sa). När hon kom hit hade hon varit hos läkaren där hon undersöktes och fick en kortisonspruta.. Hoppas att det hjälper! Nu hade hon så ont att hela högerarmen kändes förlamad och orörlig, otäckt!

Förresten så hittade jag två textilvaxdukar igår. En blå/vit-blommig från ÖB för ynka 29kr/m och en rosa-blommig från Åhléns för 79kr/m. Jag är så glad! Vi har en vit/grå och en svart/vit sedan tidigare, men för att stilla min längtan efter vår & sommar, ljus, färg och blomster så krävdes det lite FÄRG helt enkelt! Jag ska försöka komma ihåg att visa bilder så snart jag laddat kameran.. :)

Ella sover sött på övervåningen, så nu hade jag tänkt bläddra i bröllopstidningar och unna mig ett glas rött! Kanske så kastar jag ett öga på Let's Dance också.. Ha en fin fredagkväll, hörrni! KRAM

Uppdaterat 22.15:
Jag kände inte för något vin till slut så det blev en kopp varm choklad istället.. Nu sitter jag här med borstade tänder och rengjort ansikte - redo för natten! Jag pratade precis med J och han samåker hem med några andra så han skulle nog inte komma hem än på ett tag, så jag ska lägga mig nu..

Förresten! Vad konstigt att det står att inlägget skrevs 18.27, det var då jag påbörjade inlägget (och sparade som utkast) men jag publicerade det inte förrän 20.30 eller nåt sånt. Konstigt. Ella somnade så klart inte tidigt som halv sju, haha!

God natt Sverige!

2 Kommentarer


Publicerat av: Sanna

Stackars Irmelie, hoppas hon kryar på sig snabbt!

2011-01-21 | 22:00:31

Publicerat av: Finni - Elliotts morsa

Åh tack :)!

2011-01-22 | 09:40:11

URL: http://mammafinni.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0