Den första jobbdagen.

05:30 ringde klockan imorse.. Det var längesen jag ställde alarmet tidigt, det kändes! Ella sov gott i natt som tur var, jag undrar hur dagen skulle ha blivit annars?! Hon sov fortfarande när jag tassade ut från sovrummet.. Skönt att hon inte vaknade av alarmet, då hade pappalediga J fått en tidig start på dagen;)

Dagen på jobbet har varit jättebra! Timmarna gick väldigt snabbt, men dagarna brukade ju å andra sidan passera i ett ruskigt tempo även när jag var hemma med Ellisen. Jag hade en timmes rast mitt på dagen så då mötte lilla familjen upp mig för en skön (men blåsig) promenad! Jag slutade vid 17 och hann inte träffa J särskilt länge förrän han kilade iväg, styrelsemöte med pistolskyttet stod nämligen på schemat!

Igår (söndag) hade vi förresten en himla härlig dag! Frans, Emma & Smulan kom på förmiddagen för att fira Jocke i efterskott. På eftermiddagen kom Helene & Emil för att göra detsamma. Med tanke på vad vi sysselsatte oss med dagen före så blev det givetvis en hel del bröllopssnack också! Det känns jättespännande med allt som sker framöver i år.. Frans och Emmas bröllop i maj är ju faktiskt ganska snart!

E&F ♥

H&E ♥

Jag ska lägga mig tidigt ikväll hade jag tänkt, jag jobbar nämligen 7-17 imorgon också. Det känns ovant att jobba igen, men jag kommer nog in i det snabbt!

Hoppas ni hade en fin helg och att ni fått en god start på nya veckan!
Kramkram.

0 Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0