Den andra arbetsdagen

är förbi! Även denna dag har passerat oerhört snabbt, trots ganska många timmar på jobbet (7-17). Imorgon så ser jag fram emot en mysig förmiddag här hemma, jag börjar nämligen inte förrän 13! Redan idag så kände jag mig betydligt mer "hemma" på jobbet, så jag kommer nog in i det ännu snabbare än jag trodde.. 

Under min rast så promenerade jag (& familjen) bort till djurbutiken där vi köpte mat till Enzo. Det är guld värt att bara ha 5 minuters promenad till och från jobbet, så mycket mer hinns med då! Trots den korta sträckan hem så halvspringer jag ändå sista biten för att jag längtar så otroligt efter Ellibelli. Jag är allt annat än van vid att vara ifrån henne på det här viset.. Men jag tycker så klart att det är kalas att hon och pappsen får ett par månader tillsammans, det missunnar jag honom givetvis inte.

Det var en liten nakenfis♥ som önskade mig välkommen hem förut, så nu ska vi ta en dusch tillsammans! Jag hoppas att J känner för att laga middag under tiden.. :)

Med en bild på denna vackra bukett som pryder vårt soffbord önskar jag er en trevlig kväll!

2 Kommentarer


Publicerat av: Sanna

Ååh vilka fina tulpaner! Förstår att du saknar henne när du jobbar, tur du inte har så långt hem :) kramar

2011-02-01 | 20:36:27

Publicerat av: Tova

Aw, förstår att det känns ovant att vara borta från sin skrutt!! Jag saknar ju Elliot efter typ en halvtimme bara... hihi.

Men, som du säger är det ju fantastiskt att de får pappatid också. :)

Kramar

2011-02-07 | 22:08:11

URL: http://trasslet.seKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0