Glasögonorm?

Yepp! :) Syntestet bevisade det som jag länge misstänkt.. Jag behöver glasögon. Inte jämt, utan främst vid bilkörning, tv-tittande osv.. Mamma hade rabatt hos den optikern så jag passade på att beställa glasögonen därifrån till ett bra pris. Om jag kommer att behöva använda dem oftare sen så kommer jag nog satsa på en annan båge i framtiden, men jag vill inte köpa något alltför dyrt nu i början innan jag känt mig för ordentligt..

Ella har strejkat rejält ikväll och har slagit i näsan lite grann i ett fall. Så nu finns det en söt liten sårskorpa på ena näsborren.. Mitt mammahjärta blödde dock betydligt mer än det lilla, lilla såret - det finns ju inget värre än en ledsen Ellis!

Nu är pappa J hemma efter en shoppingkväll med sin mor, jag är trött & öm lite varstans i kroppen så ikväll har jag längtat lite extra efter honom. Så snart Ellisen somnar för natten så landar vi nog i soffan!

1 Kommentarer


Publicerat av: Josefine

Åh fyller du år idag? Grattis isåfall! Man kan ju hoppas att Ella tr hänsyn till att det är DIN dag :-) F har inte varit sig själv sedan i fredags. Hoppas du har sovit gott. Jag somnade strax efter 20 och vaknade för dagen 07 men är fortfarande dödstrött. Haha Kramisar

2010-11-30 | 08:02:44

URL: http://kwamrak.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0