Bokat & klart

Den 9e januari (på Ellas födelsedag!) åker vi iväg på kryssning. Vi ska bo i en lyxhytt på 30kvm, äta & dricka gott och bara må bra. Vi åker tillsammans med Ellas morbror och morföräldrar, själva syftet med resan är att fira min mammas 50-årsdag! Det blir dock dubbelt firande då Ella fyller 1 år på själva avresedagen, min mamma fyller nämligen egentligen inte förrän dagen därpå, den 10e. :)

Det blir Ellas andra båtresa, jag tror att hon kommer tycka det är lite roligare nu än vad hon gjorde sist. Vi åkte ju till Finland i augusti och då var hon inte så stor. När vi åker i januari kanske hon till och med GÅR? Vem vet..

Det ska bli jätteskoj att åka iväg, även om det bara är ett dygn. Det krävs egentligen inte så mycket för att få ett avbrott från vardagen och bara njuta. Jag längtar!

3 Kommentarer


Publicerat av: Anna - Mamma till Lowa

Va trevligt med kryssning. Det har vi också pratat om men besämde oss för att ta det när Lowa är några månader äldre :) Som Ella kommer va kanske.Lampan är superfin. Hoppas den är lika fin i verkligheten. Har ju sett den på Åhlens i verkligheten och denna från Jotex är ju nästan identisk, så hoppas :). Ja vi börjar komma i ordning sakta men säkert. Hallen & köket är färdigt. Men vi har några rum kvar att tapetsera/måla, sen ska lite gardiner upp, samt tavlor. Vi tar ett rum i taget. På Fredag blir det Ikea för att köpa soffor samt småsaker och kanske lite möbler till Lowas rum som snart ska fixas :) Jättekul att ha eget.

2010-11-03 | 20:52:01

URL: http://annasvardagsliv.blogspot.com

Publicerat av: Therese - Colins mamma

Det är mysigt :)Vad kul det låter! Vi har varit iväg en natt på hotell med Colin, men de uppskattar det såklart lite mer då de hunnit bli större.KRAM

2010-11-03 | 21:48:42

URL: http://minbebis.com/blogg/hostherese

Publicerat av: Alexandra

Åh vad härligt det låter att komma iväg :)

2010-11-04 | 07:21:34

URL: http://whattowear.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0