Tisdag.

Den här dagen bjuder på hemmamys. Jag är nämligen en riktig tröttmössa idag, somnade dock runt 22 igår och fick sova fram till 06.30 med två små avbrott - så egentligen borde jag vara pigg..

Jag är inne på Bröllopsguiden och har bestämt mig för att klicka hem några gamla nummer av tidningen. Det kommer bara ut två nummer per år, så eftersom nästa nummer inte kommer ut förrän i februari så känner jag att ny lektyr behövs till dess!

Vi är bara några dagar ifrån 2011, året då vårt bröllop äger rum. Det börjar med andra ord bli dags att ta upp planeringen på allvar och spika allt som vi hittills pratat lite löst om.. Spännande! Jag känner mig inte särskilt nervös eller orolig inför bröllopet, det känns som att vi har koll på det mesta i nuläget. Det lär säkert ändra sig lite längre fram, speciellt nervositeten. ;)

Ella ska strax vila, då ska jag ta itu med morgondisken och ugnsformen från igår. Alltid lika upplyftande, haha.

Tack för att ni kikar in! Kram på er fina!

1 Kommentarer


Publicerat av: Therese - Colins mamma

Så spännande med bröllopsplanering! Förstår att det är en del att tänka på, och man vill ju vara ute i god tid.Hoppas ni får en fin tisdag i alla denna snö! Vi håller oss inne också. KRAM

2010-12-21 | 11:55:33

URL: http://minbebis.com/blogg/hosthereseKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0