Sex!

Hej allihop!

Hela eftermiddagen har jag ägnat åt kontaktpersonskapet och vi har varit iväg på annan ort, vilket innebar bilköra i mörker. Vi tog det dock väldigt lugnt och kom hem välbehållna.. LÄSKIGT att köra bil när det känns så tydligt att synen sviker.. Hoppas mina glasögon kommer snart!

Jag måste berätta något stort för er. Ella har legat ganska lågt med det där att gå själv på sistone, men i förmiddags reste hon sig från pottan och tog flera stadiga steg emot mig. Hon tyckte själv att det var jätteskoj och blev överlycklig varje gång hon nådde fram:) Som mest kom hon upp i hela SEX stabila steg! Min duktiga Ellis! Hela dagen och kvällen så har hon övat, övat och övat.. Hon vill gå hela tiden nu, så hon halvspringer några steg från soffan, pottan, när hon håller oss i handen osv.. Vi vågar inte stå alltför långt bort ännu när vi "tar emot" henne om hon nu skulle falla, men jag tror faktiskt att hon kan ta ännu fler steg. Hon har både balans och stabilitet, så det krävs nog egentligen bara lite mer mod innan hon går helt på egen hand.

J var till sjukgymnasten tidigare idag och ska på flera återbesök. Förhoppningsvis hjälpte dagens klämmande, knäckande och grejande - men det är lite tidigt att säga nu.. Imorgon ska han försöka jobba igen! Det har givetvis varit mysigt att ha honom hemma, så lite ledsna är vi så klart. ;)

Nu har jag precis fått lite mat i magen och hade tänkt ägna mig åt Ellagos tills det är sovdags för henne. Jag har saknat henne (och mina manliga älsklingar såklart!) hela eftermiddagen. ♥

Ha en fin tisdagkväll!
Kramis!

2 Kommentarer


Publicerat av: Anonym

tumme upp för ellis! puss h

2010-12-14 | 20:14:13

Publicerat av: Soili

Vad hon kan lilla Ellisen! Vore kul att se henne i aktion, men det får vi väl om någon vecka. Hoppas J blir bättre m hjälp av behandligen. Sköt om er!

Kram

2010-12-15 | 07:40:36

URL: http://annakristinas.webblogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0