När lillan sover

så surfar mamman runt och kikar på overaller. Det är nämligen så att Ellisen behöver en ny. I höstas köpte vi två stycken i strl.80 (inga dyra historier utan från Kappahl och Lager157), men nu skulle hon behöva en i 86. Den ena är nästan för liten och den andra kommer bara att funka ett litet tag till.. Hon kommer säkert att tassa fram även utomhus framöver, i alla fall mot slutet av vintern.. Så hon måste ju vara varm och go hela vintern ut, då krävs det en rejäl overall i större storlek som tål utelek och bus i snön!

Jag är sugen på en Pyxis från Molo.. Någon som har några erfarenheter?

Godmorgon förresten.. :) Filmen igår var jättebra, jag som redan gillade Kinnaman tycker ännu bättre om honom nu! Jag fick en kommentar om att den kvinnliga huvudrollsinnehavaren kommer från Malmköping.. Det visste jag inte, så tack "anonym" för rolig info!

Må så gott allihop, kram!

2 Kommentarer


Publicerat av: Therese - Colins mamma

Vi har en från PoP till Colin och är nöjda än så länge :) Han har inte hunnit testa den alltför mkt ute än men de ska ju vara bra!

2010-12-18 | 14:43:56

URL: http://minbebis.com/blogg/hostherese

Publicerat av: Sanna

Det finns barn på min förskola som har Molo-overaller, de verkar iaf vara varma och slitstarka. Vet inte vilken sorts Molo dock...

2010-12-18 | 22:31:37Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0