Julafton 2010 ♥

God morgon JULAFTON sa vi 07:30. Mysfrukost framför Julkalendern. Ella & Enzo öppnar varsin julklapp. Frans & Emma tittar in och hälsar god jul samt lämnar paket. Monica svänger förbi, lämnar dessutom en drös med julklappar. Matlagning och förberedelser. Middagsgänget anländer - Irmeli, Roger, Rickard, Eila, Kaarlo, Agnes, Tero, Marianne och Göran. Såg Kalle Anka på tv med ris á la malta. Tomten kommer förbi med på tok för mycket paket. Julklappslotteri för oss vuxna. Julmiddag följt av julfika. Nattning av en något speedad och övertrött Ellis. Kramkalas och adjö till alla gäster. Disk.

Nu väntar sängen! Ella sover sen 21-tiden och jag önskar nästan att jag gjorde detsamma. ;) Jag är ganska trött nu, men oh vilken underbar julafton vi har haft! Jag kommer garanterat att somna med ett stort leende på läpparna... Jag är SÅ lycklig över att vi lever med så fina människor omkring oss. ♥ Tack till alla som bidrog till denna fantastiska dag!


Oj, är allihop bara till MIG?


2 Kommentarer


Publicerat av: Anna - Mamma till Lowa

Va söööt :)

2010-12-29 | 15:17:14

URL: http://annasvardagsliv.blogspot.com

Publicerat av: Tova

Åhh, låter som ni haft en härlig jul :) mysigt med så många presenter till lillan, hihi, själv hade vi bara två men lika bra det eftersom Elliots garderob redan är sprängfylld typ ;) hihih

2010-12-29 | 18:07:01

URL: http://trasslet.se



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0