Semestern lider mot sitt slut...

Imorgon börjar allvaret igen. Eller ja, på tisdag egentligen- jag är nämligen ledig enligt schema imorgon:) Jag jobbar bara fyra dagar nästa vecka, så det kan vi kalla en skön mjukstart!

Det har varit en väldigt lugn semester. Eftersom älsklingen opererade sig precis innan min semester började så har vi inte kunnat göra så mycket, det har å andra sidan passat mig väldigt väl med tanke på diverse gravidkrämpor.. Det har mest blivit dagsturer till lite olika platser - så som Kolmården till exempel. Vi var ju till Öland och till Dalarna också, så lite har vi ändå gjort:) Större delen av semestern har gått åt till möten faktiskt. Möten med mäklare, hussäljare, bank, sjukhus, barnmorskor och så vidare..

Nu går vi mot en underbar höst. Jag har haft nästan fem veckors semester, nu saknar jag jobbet och kollegorna!  I höst och vinter är det dessutom stora omställningar i våra liv.. Vi flyttar till huset i oktober och i januari hoppas vi på att få möta vår älskade bebis. Jag längtar så otroligt! Det gör mig ingenting att sommaren snart är över!

En rund blekfis:) Har inte vågat sola mycket i sommar pga risken för pigmentfläckar..

2 Kommentarer


Publicerat av: Anna

Skönt med 5 v. semester! =) När har du bf?

2009-08-16 | 13:02:50

URL: http://anna1441.webblogg.se/

Publicerat av: Anonym

hihi tack :)

Nej det där med gifteri får vänta ett tag, hinner med det också känner jag :)

allt bra med "er"?

puss

2009-08-16 | 20:23:12

URL: http://tildizz.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0