En kväll på akuten

Gårdagen blev inte riktigt som vi hade tänkt.. Meningen var att jag och älskling skulle ha en lugn kväll i soffan, men det slutade med ett besök på Akuten i Katrineholm. Gubben fick jätteont i magen runt sju och efter ett samtal med sjukvårdsrådgivningen så var vi snabbt på väg. Läkaren klämde och kände, tog en massa prover etc. Proverna visade ingenting, så var smärtan kom ifrån har vi ingen aning om. Läkaren tyckte dock att det var bäst att vi åkte hem så att J fick sova ordentligt men om smärtan skulle förvärras minsta lilla så skulle vi komma in direkt. Läskigt!

Idag är det bättre med J men han är fortfarande lite öm i magen. Han har varit i kontakt med kirurgmottagningen på MSK och det kan förekomma smärtor till och från efter operationen, men om det fortsätter en längre tid eller blir värre så skulle han söka akut igen.

Idag är han hemma från jobbet, enligt läkarens ordination - J är väl lagom glad över det eftersom han precis börjat jobba igen efter två månaders sjukskrivning.. Men vad gör man? Hälsan kommer först, så är det bara.


2 Kommentarer


Publicerat av: Fru Evelina

Aj då!! vad är det han opererats för?

hoppas han slipper smärtorna i fortsättningen!kram igen

2009-08-30 | 20:53:12

URL: http://happilyeverafter.se

Publicerat av: Therese [ Tescho ]

Hoppas det är bättre!

2009-09-01 | 20:23:42

URL: http://tescho.seKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0