Det tar på krafterna..

Första arbetsveckan efter semestern börjar lida mot sitt slut.. Jag har bara jobbat två pass än så länge, jobbar idag + imorgon också. Jag trodde inte att det skulle vara en så markant skillnad mot hur jobbet påverkade mig innan semestern, det märks så tydligt att jag kommit längre i graviditeten. Efter en arbetsdag är jag helt slut, öm och svullen.. Men det är ju bara att kämpa på! :) Det blir lite glest här på bloggen emellanåt just på grund av trötthet, är verkligen trött dygnet runt just nu.

Idag har vi möte kl.13. Då ska jag träffa chefen för första gången sedan semestern, vilket innebär att hon kommer att få reda på graviditeten - om hon nu inte redan vet. Spännande!


3 Kommentarer


Publicerat av: Anna

Jag tycker man är trött ändå, när man kommer hem från jobbet, måste vara dubbelt så jobbigt om man är gravid med!

2009-08-20 | 17:51:46

URL: http://anna1441.webblogg.se/

Publicerat av: Therese

Jag tycker också att man känner en tydlig skillnad nu när man kommit en bit in i gravidteten - man orkar inte lika mycket längre! Brukar vara helt slut efter jobbet, haha. Ändå har jag inget fysiskt arbete direkt... Att berätta för chefen var lite lagom nervöst, särskilt som min närmsta jobbarkompis också är gravid! :) kram

2009-08-20 | 21:46:20

URL: http://tezzas.blogg.se/

Publicerat av: Fru Evelina

jag tycker absolut att ni ska ta och fota magen med hjälp av en fotograf! är skitspänd på resultatet, det såg så himla bra ut i kameran =)var bor du då? Hannah ska starta eget företag lite längre fram och jag tror nog hon verkade tycka det var kul med gravidfotografering :-)kram!

2009-08-22 | 18:06:22

URL: http://happilyeverafter.seKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0